Szilveszteri rozmaringos, ropogós malac

 

Kissé el vagyok maradva, mintegy másfél hónappal 🙂 De ami késik, az nem múlik. Először is úgy kezdeném, hogy keressük fel kedvenc hentesünket és bízzuk rá magunkat. Most már nekem is van kedvenc hentesem, akinél még szilveszter előtt olyan csuda szép, mondhatni csudálatos bőrös malachusit kaptam, hogy már nyersen is szerelem volt.

Sült malachusi ropogós bőre :) nyammmm

Sült malachusi ropogós bőre 🙂 nyammmm

Nem is írok most receptet, mert semmi extrát nem is csináltam vele, mint sniccerrel bevagdostam a bőrét és jól megsóztam. A husit sóztam-fokhagymáztam-borsoztam, néhány rozmaringlevelet szórtam rá és alá, de semmit sem vittem túlzásba. Előbb letakarva megsütöttem, majd a bőrét ropogósra pirítottam. Tiszta betegek voltunk, de a ropogós bőr felvidított minket. Azt hiszem valami krumplit ettünk mellé köretnek és savanyút. Nem is kellett több, mert ez a malacka és a bőre… mmmmm…. mindent vitt! 😀

szinte hallom, ahogy ropog....

szinte hallom, ahogy ropog….

grrrrr..... imádommmm :D

grrrrr….. imádommmm 😀

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.