Amit nem ismételek meg: az “intelligens” kókuszos krémes

 

Azt gondoltam, biztosan zseniális, szeretjük a krémes sütiket. Nem is tudom hirtelen, hogy anno kinél bogarásztam ki ezt az intelligens kókuszos szeletet. Mert állítólag intelligensen 3 részre válik az anyag a tepsiben, sütés közben.
Az ízével nem volt bajom, de az állaga… A teteje jó, mert tényleg szépen fennmaradt a kókusz, plusz még meg is szórtam, hogy fehér legyen. A közepe nekem nem jött be, nyilván nem ilyen krémes állagra számítottam. Az alja pedig nem pudingszerű, hanem csirizes lett. Nekem. De ettől még lehet, hogy van akinek tetszene. Ha nagyon szeretné, elküldöm a receptet neki.

,,intelligens" krémes - akinek bejön a csiríz ;DDDD

Csináltam fotót róla, hogy tudjam, mit nem fogok még egyszer elkészíteni. Régóta nem ért kudarc, de ez nagy csalódás volt számomra. Nem akarok találgatni, hogy miért olyan, amilyen. Azt a receptet követtem, amit anno kinyomtattam, mégsem tetszik. Van ez így 🙂

2 Comments

  1. Konyhavirtuóz

    Kókuszosat még nem, de “sima” intelligens krémest már sütöttem. Nekem sem tetszett, az alja szalonnás lett, a közepe folyt, nem tudom mit rontottam el, de újra próbálkozni sincs kedvem vele.

    Reply
  2. BodzaBlog

    Szia virtuóz 😉 Megértelek :))) Én sem vesződöm vele, az tuti. Apácska szerint olyan intelligens, hogy minden akaratunknak ellenáll :DDD én meg ráhagyom az ellenállást, egy életre elment a kedvem tőle.

    Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük