Gorgonzolás kölesgnocchi

 

Egyik nap dőzsölés, másik nap egy kis egészség 🙂 Tegnap későn értünk haza. Illetve csak én, mert vásárlás után megvártam Apát, hogy legyen egy fuvarja. Ő időben volt, sőt 🙂 De aztán – böcsületére legyen mondva – igencsak kivette a részét a házimunkából. Sokat segített a konyhában és a végén az összes gnocchit is ő csíkozta meg a villán. Valószínűleg az kecsegtette annyira, hogy imádott gorgonzolás mártását csináltam hozzá.

A gorgonzolás gnocchit már leírtam, hogyan készül – a’la Gordon Ramsay – de most kölesliszttel készítettem. A köleslisztnek picit édeskés íze van és nagyon jól érvényesült a már jó érett gorgonzola mellett.

isteni gnocchi - köleslisztből :)

Tiszta büszke vagyok rá. Mármint Apára és köszönöm, hogy segítettél Apácska

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.