Nyári ajándékaim

 

Nagyon klassz ez a nyár! Már azért is, mert telis-tele van meglepetésekkel. Amikor egyik kollégám toszkán körutazásra indult a fiaival, megkértem, hogy vásároljon nekem egy darab Parmigiano Reggiano-t. Amikor hazaért, én voltam a legjobban meglepve, hogy tényleg hozott, ráadásul ajándékba kaptam. Mmmm….. csodaszép könnycseppek vannak benne és bár nem tudom a korát, de igen ízes, érett már az illata is, így legalább 2 évesre becsülöm.

A másik meglepetésem ma érkezett. Épp nyaralás után, szuper! Régóta vágyom rá és ilyenkor örülök neki, hogy az internet mindenhova elér a világon. Ezért vidáman galoppoztunk a – csekkekkel együtt –  a postára és bár úúúútálok ott sorban állni, kíváncsian vártam a csomagra. Persze csak itthon bontottuk fel. Olyan kedves volt, akitől vásároltuk, hogy még írt is a számlára. Külön köszönte, hogy nála vásároltunk és szakácssapkás szmájlit is rajzolt, valamint azt írta, hogy Enjoy this 🙂 Hát igen, biztosan élvezni fogom a használatát.

microplane és parmigiano - két szuper dolog a konyhámban :)))

Ezért ma le is teszteltük ezt a kis gyönyörűséget a már említett Parmigiano Reggianoval. Hát ez valami teljesen más élmény! Olyan finom és leheletvékony csíkokat reszelt belőle, mint egy pilleszárny. Ha vigyázok rá, életem végéig kitart. És olyan, mint a menő nagyoké! Letámasztós, vastag és gumis a nyele és fantasztikusan éles. Ezért van klassz élvédője is, amit rá kell pattintani.
Ez egy akciós vétel volt, villámáron az e-bay-en. Ha valakit érdekel, hogy ki az a kedves hölgy, akitől vásároltuk, szívesen megadom az elérhetőségét. 1 hét alatt ideért az USA-ból és remélem, egy életen át örömöt fog szerezni a használata.

Ezt pedig csak utólag mutatom, hogy egy ilyen klassz – krémeskészítő – tepsivel is megajándékozódtam a minap. Köszönet érte apukámnak, mert éppen azon vacakoltam, hogy megvegyem-e vagy sem? Mivel legalább egy éve vágyódom rá és most akciós.

http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/ajanlatok_csutortoktol_2010_07_15.htm

kép forrása: http://www.aldi-hungary.hu/hu/html/offers/ajanlatok_csutortoktol_2010_07_15.htm

3 Comments

 1. Magos Judit

  Nagyon szeretném ha megirnád az elérhetőséget. Válaszodat előre is közzönöm!

  Reply
 2. Zsuzsa

  Szia!
  SZeretnem megtudni es az arat is ha nem baj, elore is koszonom.
  suzy9@freemail.hu

  Reply
 3. BodzaBlog

  Sziasztok 🙂 Itt a kedves hölgy elérhetősége: http://stores.ebay.com/thegoodcook Kim Vornauf, Mi szerencsére villámáron kaptuk meg, szállítási és kezelési költséggel együtt US $24.98-ért. De a csomag megérkezése utáni levélváltásunk is annyira kedves volt, hogy ha valamire majd még vágyom, akkor biztosan őt fogjuk választani. Sok sikert nektek is 🙂

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük