Brúnó gazdit keres

 

Nem tenném meg, ha nem a legjobb barátomnak próbálnék segíteni. Így most kivételesen egy totál nem gasztro bejegyzés kerül ide. Mégis azt remélem, hogy sikeres lesz a kutatás.

Tehát:

Segítséget kérek.

Legjobb barátom keres a kutyusának új, szerető gazdit. Nekik külföldön folytatódik az életük és oda sajnos Brúnót nem tudták magukkal vinni.

Ezért Brúnónak – aki most már egy kicsit kócos, nagy testű, de jámbor és igen bohókás kutyus –  új gazdát keresünk. Lehetőleg kertes házba szeretne költözni, hiszen most is ott lakik, de azért sétálni nagyon szeretne. Igényli a társaságot, de nagyon jó házőrző is. Feleslegesen nem ugat, szófogadó. Snaci keverék, tehát szereti a gyerekeket, de tiszteli a gazdáját. J

Kérlek,ha befogadnád, vagy esetleg ismersz valakit, aki befogadná, szeretné, foglalkozna vele, vagyis jó gazdája lenne, akkor írj nekem itt a blogon, hogy továbbítani tudjam.

Az is nagy segítség lenne, ha tovább tudnád küldeni ezt a levelet és Brúnónak nem menhelyre kellene költöznie. Szeretnénk neki szerető gazdit találni.

Előre is köszönünk mindenfajta segítsége.

Brúnó

Édespofa, ugye?

2 Comments

 1. Maimoni

  Szia!
  Hol van a kutyus helyileg? Mennyi idős?

  Reply
 2. BodzaBlog

  Szia Maimoni 🙂 Brúnó Gödön lakik most és 4 éves. Valahogy biztosan össze tudnék hozni találkozót, ha megnézné őt valaki.

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük