Hedonista uzsonna

 

Nekem, csak nekem. Apa úgysem enne ilyesmit, mert túl sok ,,fű” van rajta. Nekem pedig nagyon jól esett: igazán szemet-szájat-lelket gyönyörködtető uzsonna.

uzsonna- krémsajt házilag némi hozzávalókkal :)))

Semmi extra. Egy szelet szezámmagos rozsos ropogós extrudált kenyér, némi házi natúr krémsajt, egy kis lenmagsó, friss kapor, friss zsázsa, maradék friss bébispenót levél, maradék lilahagyma és pár szál sndiling. Meg 5 harapás, hogy igazán hedonista legyen

beleszerettem a látványba... elgyengültem... aztán az ízébe is beleszerettem... hedosnita módon azonnal magamnak akartam és felfaltam :))

6 Comments

 1. mandy

  Nekem jöhetne, így füvekkel bőven megrakva, az első kép különösen étvágygerjesztő 🙂

  Reply
 2. BodzaBlog

  Cseréljünk sajtos-fokhagymás gofrira 🙂 Bár az nekem most nem jöhet, mert bűnözés lenne. De majd egyszer :))

  Reply
 3. mandy

  Sajt nélkül jöhet? 🙂

  Reply
 4. BodzaBlog

  Nem a sajttal van a bajom 🙂 inkább a lisztekkel. Próbálunk átállni a teljes őrlésűekre, de még vagy 2-3 hétig nem az én főztömön élünk. Addig gyűjtögetek, tervezgetek, és majd akkor sok mindent újra fogok próbálni. Biztosan lesz sok minden, ami jobb lesz, és lesz, amit nem lehet reformosan megcsinálni. Azokat majd visszaszorítjuk kicsit. Magam is kíváncsi vagyok az eredményekre is, meg majd arra is, hogyan tudom átalakítani az étrendünket teljesen. 🙂
  Apa tegnap beismerte, hogy neki valóban majd azt kell megállnia, hogy faljon fel 3 szelet húst, hanem álljon meg egynél. És nincs csipegetés a hűtőből, csak pl. kígyóuborka, vagy paradicsom, esetleg csemege uborka. Ő mást nem is nagyon eszik meg az allergiája miatt. Egész jól megállja, mert ő vezet -10 kilóval az én -9 kilómmal szemben :)) szóval ügyes és büszke vagyok rá. Persze a karcsúságtól még messze vagyunk. A cél persze nem is irreális, de már így is sokkal jobb a közérzetünk. És ha ezen még tudunk javítani, már az is hatalmas siker. Nekem pedig muszáj főznöm, nagyon hiányzik. Számomra ez alkotás és prompt sikerélmény, amiért szeretem begyűjteni az elismeréseket. Olyan kreatív tevékenység, ami közben kikapcsolódok, alkotok, ami feldob és energiával tölt fel. Még akkor is, amikor hulla fáradtan állok neki 🙂 Egyszerűen kell.

  Reply
 5. ORsi

  nagyon tetszik ez a sokfüves kenyér:-)

  Reply
 6. BodzaBlog

  Szia ORsi 🙂 ennek örülök. Anyukám épp ma kérdezte, hogy hogyan is csináljon krémsajtot. Biztosan ő is rengeteg füvet szeretne enni :)))))))

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük