Szünet

 

 Mostanság Apával sokat beszélgettünk, de a végén elhatároztuk magunkat. Kicsit kipróbálunk valami mást, kicsit változtatunk. Ezen okból kifolyólag most egy darabig nem fogok főzőcskézni, sütögetni kis konyhámban.

Ezért sem készültek az utóbbi hetekben olyan csudaságok, amiket ide feltehettem volna, mert a meglévő készleteket használtuk fel, abból tettem ételt az asztalra.
Aztán majd meglátjuk. Ha már nem nagyon bírom majd, akkor persze idecsipegetek némi ezt-azt.
Vagy magam is próbálgatok majd, tanulásnak is felfoghatom, ha kitalálom, hogy mit hogyan tudok ,,utánozni”, vagy felturbózni. 
Meglátjuk, hogy alakul, és remélem, hogy az elkövetkező időkben is lesz mit olvasgatni a bodzán, na meg persze visszamenőleg is, hiszen sok minden felkerült már ide.  Azért ti, kedves olvasók remélem találtok olyasmit, ami megtetszik és elolvassátok, esetleg ki is próbáljátok   

Belevágunk a nagy tavaszi szünetbe  

3 Comments

 1. Mona

  Drága Bodza!

  Nagyon nagyon jó pihenést kívánok.
  Idén is! csuda dolgok voltak az oldaladon. Folyamatosan csemegézek és próbálgatok a recepttáradból, az ételek fotóitól pedig mindig elolvadok…
  Köszönöm köszönöm
  Mona

  Reply
 2. BodzaBlog

  Kedves Mona 🙂 Nem fogok elveszni, ígérem 🙂 Rettentően jól esik, hogy ismét ilyen vidító visszajelzést kapok Tőled! Ilyenkor úgy érzem, hogy valóban érdemes megosztani a próbálkozásokat, de a jól bevált recepteket is a ,nagyvilággal’ 🙂
  Azt is tudom, hogy lesz olyan nap, amikor nagyon erős akaraterőre lesz szükségem, mert tudom, hogy meg fogok csinálni pl. egy édességet valakinek, amiből nem fogok enni. Jó kis próba lesz ez.
  Arra is gondoltam, hogy elő fogom venni dédanyám szakácskönyvét ismét és próbálok belőle mazsolázni. Illetve vannak még ötleteim, de nem lövöm le előre őket 🙂 Legyen majd meglepetés.

  Reply
 3. 86215

  legyen meglepetés, de sok mazsolával 😉
  jó pihegést nektek!

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük