One Lovely….

 

 Bevallom, az utóbbi hetekben kicsit lereeresztettem. Nem lehet mindig topon lenni, mert akkor nem értékelnénk, nem igaz?

Ma pedig benézek a kis bodzámra és egyszercsak meglátom az üzenetet Makkától: nézzek be hozzá, van egy kis meglepetése.
Nekem mindig jól esnek az ilyen figyelmességek, leginkább innen tudom meg, hogy kik is olvasgatnak valójában. Mert a statisztikában olykor megnézem én, hogy kik kukkantottak be, de az mégis olyan személytelen. Ám ha ilyen díjat kapok, akkor elmosolyodom és nagyon-nagyon örülök, hogy másoknak is kedvére tudok néha tenni. Köszönöm Makka!

Szóval őt kaptam:

 

ilyet is kaptam :)

 

 Úgy látszik, a szabályok a régiek:

-Linkeljem be, hogy kitől kaptam a díjat,
– tegyem ki a blogomra,
– jelöljek meg 7 blogot, akiknek szívesen továbbadom,
– hagyjak nekik üzenetet.

Most persze vakarom a fejem erősen, hogy kinek adjam tovább. 

 

Kedvenc bloggertársam lesz az első, akire gondolok, simsi. Mind írásaiban, mind pedig kreativitásában csodálom a nőt Így duplán, mindkét blogjára adom a díjat. Azt hiszem, hogy Polla is büszkén kiteheti a kis díjat. De vele is két legyet ütök egy csapásra. Limarát jelölném, de ő már megkapta a díjat. Nála sokszor érzem úgy, hogy nem csak egy receptet ad nekünk, hanem valami pluszt is mellé. És végül van mostanság egy kedvenc blogom, amit rendszeresen olvasok és nagyon jókat derülök rajta, Virslee blogja. Illetve egészen pontosan az összes olvasható blogja, szám szerint öt. Így ki is van a hét, még ha nem is hét bloggerrel.  Ha megnézitek őket, jó szórakozást kívánok

 

 

5 Comments

 1. 101055

  Hát ez igazán nagyon kedves meglepetés! Ejha! Mivel érdemeltem ezt ki? Nagyon, nagyon örülök, kedves…Hogy szólítsalak? Kedves Bodza, vagy a másik blogod alapján Emese? Igazán megtisztelsz. Apróságnak tünhetnek ezek a gesztusok, de nagon jól tudnak esni. Köszönöm szépen. Most majd én töröm tovább a fejem. Azt hiszem lesz helye mind a hétnek. :)))

  Reply
 2. VirsLee

  Szia Bodza! Juj nagyon köszönöm ez igazán megtiszteltetés!
  Hamarosan én is igyekszem megtenni a nevezéseket 😀

  Reply
 3. VirsLee

  Kérlek áruld el ki az aki énekel a blgoodon! Nagyon tetszik és ezt a változata ennek a számnak!

  Reply
 4. BodzaBlog

  Kedves Polla! Ahogy tetszik, úgy szólítasz 🙂 A miértet szerintem úgyis tudod, annak pedig örülök, hogy jól esik, éppen ez volt a cél. 🙂

  Reply
 5. BodzaBlog

  Szeva VirsLee! Írtam hozzád egy linket, mert nem találtam emailes elérhetőséget. 🙂 sok sikert!

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük