Mátrix Ellátó Vállalat

 

 Életem párja (álnéven a Profi , itthon meg a Világ Esze ) ettől a hónaptól új helyen dolgozik. Amikor utolsó napját töltötte előző helyén, aranyos ajándékokat kapott. Azt kell mondjam, ismerték őt Azért vigyorgok ennyire <– mert jókat nevetgélek közben, ahogy eszembe jut, hogyan pakolászta ki itthon a kincseket. Pl. két bébielőkét azokon nagyon nevettem! Azért kettő, mert egy nem érné körbe a nyakát és így legalább hátra is jutott. Biztos, ami biztos! Meg persze sok apróságot. Én is kaptam egy kedves kolléganőjétől egy különleges teát, amiről majd külön szándékozom értekezni. 

Érkezett hozzánk egy remekbe szabott eperdzsem is. Imádom az ilyesmit, mert látszik, mennyi gonddal készült. Benne van készítőjének szíve-lelke, odafigyelése. És nem mellesleg nagyon, de nagyon finom lett. 

Tegnap este debütált nálunk, méghozzá némi rántott camembert sajt és főtt rizs mellé. Tökéletes párosítás, hiába gondolná bárki, hogy túl édes volt.  A hagyományos áfonyalekvár helyett – amit szintén nagyon szeretünk – szép pirosan vigyorgott a tányéron. Fantasztikusan ízletes, zamatos és illatos! Textúrája szép zselés és sima, de gyönyörűen látszanak benne az apró kis magvak. És ami a legjobb, mert idén még nem sok részünk volt benne, hogy benne van a nyár abban a kis üvegben

Eperdzsem a tárnoki Mátrix Ellátó Vállalattól :))))))))))))

Én itt köszönöm meg a volt kollégáknak a sok finomságot, az érdekességeket, a szerencsehalat, és hogy befogadták az én Páromat  

4 Comments

 1. kecsege

  Csak gratulálni szeretnék. Bárki csinálta nagyon szép az új “Bodza”
  Pusszantás

  Reply
 2. BodzaBlog

  Szia kecsege 🙂 Köszönjük, de úgyis tudod, hogy a ,,Profi” a dizájnerem :)én csak a kitaláló vagyok. A munka farkasrésze az övé 🙂 Megpuszilgattam érte ám :))

  Reply
 3. sofn

  bűnbe viszel ezekkel az oldalra kirakott képekkel:)

  Remélem ízleni fog a tea, pont ilyet még nem ittam, de gondosan keresgéltem neked:)

  Reply
 4. BodzaBlog

  Szia sofn 🙂 Remélem is! Tulajdonképpen ez a cél :))

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük