Sok lüke e-mailt kapok és ráadásul rendszeresen. Ezen a main viszont nagyon jót derültem és mivel erősen gasztro beütésű, ezért gondoltam idemásolom. Egyébként maga a recept nem rossz, de a leírás az isteni Hozzá kell tennem, hogy fogalmam sincs, kitől és honnan származik a recept, csupán a jókedv miatt teszem ide:
,,Currys – gombás pulyka
Hozzávalók:
-
pulykahús (lehetőleg cickány)
-
füstöltsajt/sima sajt fele-fele arányban
-
gomba (lehetőleg Üveges professzor)
-
hagyma
-
főzőtejszín
-
olaj
-
vegeta (no, nem az alföldi tanyavilágban készített)
-
curry
-
só
-
bors
Elkészítés:
A pulykamellet kockákra bántjuk, majd feltöltünk egy jacuzzit vízzel s teszünk bele vegeta márkájú fürdősót, majd a pici-ciciket elküldjük csobbanni egyet. Miután ezek ujjbegyei ráncosra áztak, kivesszük őket a fürdőből. Olajon megpirítjuk az előzetesen sós könnyeinkkel áztatott iszonyatosan sok mozaikra vágott hagymát (bátrabbak megpróbálhatják ezt a pofon egyszerűen elkészíthető 3D-s puzzle-t kirakni unalmas óráiban), majd a húst ráhalmozzuk s harmadfokú égési sérüléseket okozunk úgy magunkon, mint a húson. Miután a ránkfröccsenő olaj miatt ki******tuk magunkat, álcaként gombaszeleteket teszünk a húsra, és tovább pirítjuk. Mikor már jól irul-pirul Mária, felöntjük tejszínnel. Ezután beletesszük a riszált sajtokat, majd ha ezek elolvadtak a gyönyörűségtől, akkor beletesszük a curryt, meg egy pici sót, meg borsot. Ez utóbbiakból csak annyit, amennyit elbír a bél. Az egészet jó alaposan megkeverjük, s ha már jól elszédült, akkor rizságyra fektetjük s jóéjtpuszit lehelünk nemes homlokára.''