Levelet kaptam :)

   Sok lüke e-mailt kapok és ráadásul rendszeresen. Ezen a main viszont nagyon jót derültem és mivel erősen gasztro beütésű, ezért gondoltam idemásolom. Egyébként maga a recept nem rossz, de a leírás az isteni   Hozzá kell tennem, hogy fogalmam sincs, kitől és honnan származik a recept, csupán a jókedv miatt teszem ide:

,,Currys – gombás pulyka 

Hozzávalók:

  • pulykahús (lehetőleg cickány)
  • füstöltsajt/sima sajt fele-fele arányban
  • gomba (lehetőleg Üveges professzor)
  • hagyma
  • főzőtejszín
  • olaj
  • vegeta (no, nem az alföldi tanyavilágban készített)
  • curry
  • bors

 Elkészítés: 

A pulykamellet kockákra bántjuk, majd feltöltünk egy jacuzzit vízzel s teszünk bele vegeta márkájú fürdősót, majd a pici-ciciket elküldjük csobbanni egyet. Miután ezek ujjbegyei ráncosra áztak, kivesszük őket a fürdőből. Olajon megpirítjuk az előzetesen sós könnyeinkkel áztatott iszonyatosan sok mozaikra vágott hagymát (bátrabbak megpróbálhatják ezt a pofon egyszerűen elkészíthető 3D-s puzzle-t kirakni unalmas óráiban), majd a húst ráhalmozzuk s harmadfokú égési sérüléseket okozunk úgy magunkon, mint a húson. Miután a ránkfröccsenő olaj miatt ki******tuk magunkat, álcaként gombaszeleteket teszünk a húsra, és tovább pirítjuk.  Mikor már jól irul-pirul Mária, felöntjük tejszínnel. Ezután beletesszük a riszált sajtokat, majd ha ezek elolvadtak a gyönyörűségtől, akkor beletesszük a curryt, meg egy pici sót, meg borsot. Ez utóbbiakból csak annyit, amennyit elbír a bél. Az egészet jó alaposan megkeverjük, s ha már jól elszédült, akkor rizságyra fektetjük s jóéjtpuszit lehelünk nemes homlokára.'' 

 

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.