Kipróbáltam

   Vasárnap tompán ücsörögtem a hajnali migrénemmel a kanapén. Ketten voltunk, de mind a hét fejemet szorongatta a dög. Ahogy bambán bámultam és kapcsolgattam a tévét, hogy-hogy nem belebotlottam egy Nigella-műsorba.

Végignéztem és egy isteni salátát láttam benne. Mivel itthon is minden adott volt hozzá, meg amúgy is kellett valami a sült csirke mellé, ezért úgy döntöttem, hogy gyorsan összedobom és hűtőbe teszem, estére jól összeérik és hideg is lesz és finom is és és és….

Szóval Nigella Piros salátájának utána is néztem, de magyarul csak annyit, hogy nekem az egy doboz vörösbabhoz volt kb 25 dkg apró cseresznye nagyságó Anyukám-féle paradicsomom, egy apró fej lilahagymám apróra vágva, pici só és bors, és vörösborecet híján balzsamecet, amivel legalább annyira finom lett.

Mire megcsináltam a salátát, addigra hatott a bogyó is és egészen jó kedvem lett tőle. Aztán estére meg olyan finom lett, mint a csuda, a színei pedig vidámak, mosolygósak, nyáriasak 🙂 Apának is annyira ízlett, hogy alig győzte lapátolni.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük