Úgy szeretném tudni…

Van egy gyerekkori emlékem, amikor egy kirándulás alkalmával beültünk anyuapuval egy étterembe és savanyúság helyett zöld őszibarack kompótot ettünk. Nem savanyú volt, de nem is volt olyan édes, mint az érett barack. Ress és ropogós volt és nagyon-nagyon finom 🙂

Úgy szeretném tudni, hogy ismeri-e valaki ennek a ropogós, magjával eltett zöld őszibarack kompótnak a receptjét?

Ha igen, kérem ossza meg velem 🙂 Ha idén már le is csúsztam róla, jövőre mindenképpen szeretném megcsinálni.

Előre is köszönöm 🙂 

4 Comments

  1. dv

    Anyukám is olyanokat csinált gyerekkoromban…. Az a titka, hogy még éretlenül, na jó majdnem éretten, keményen tedd el. Akkor jó ropogós marad.

    Reply
  2. BodzaBlog

    Tényleg csak ennyi lenne? :))) túl egyszerűnek tűnik 🙂 nincs ebben valami furfang? :)))

    Reply
  3. Jutka

    Szia, most fedeztem fel a blogod..nagyon tetszik, Gratulálok.Üdv Jutka.

    Reply
  4. BodzaBlog

    Kedves Jutka 🙂 köszönöm a gratulációt. Majd a nyugodt nyár után igyekszem kicsit összekapni magam és újult erővel nekilátni az alkotásnak 🙂

    Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.