Ami már párszor bevált

Alig két hónappal múlt szilveszter, amikor is először készítettem el a Gyöngyhagymás sertésragut. Azóta buliban is készült, de fotó egyszer sem sikeredett róla, mert mire odáig jutottam volna, addigra csak hűlt helye volt 🙂

De ma itt ebédeltek Anyuék és ma le is fotóztam ezt a finomságot! 🙂 Íme:

gyöngyhagymás sertésragu

2 Comments

  1. kecsege

    Micsoda finomságok!! Én enni nagyon szeretek, főzni már kevésbé.
    Hát…ebből kimaradtam:)
    Pusszantás

    Reply
  2. BodzaBlog

    Nagyon remélem, hogy lesz még olyan alkalom, amikor Ti jöttök hozzánk, talán nem is sokára, és akkor valami nagyon finommal lephetlek meg titeket 🙂

    Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.