Köszönet, erő, hit és bátorítás

Nagy megtiszteltetés ért minap. Meg ma is. És ez a kettő összefügg 🙂

Kaptam egy levelet és benne egy kérdést, hogy nem bánnám-e? Hmm.. persze, hogy nem, sőt! Komolyan mondtam írtam, hogy számomra megtiszteltetés a felkérés. Aztán ma meglestem az oldalt,  hogy hova is kerültem fel?

Majd kiesett a szemem, amikor megláttam, hogy a Fakanalazóban az oldal főkuktájának neveztek el 🙂 Ilyen kedves meglepetést 🙂 Igazán szívet melengető és nagyon köszönöm!

Természetesen tudom, hogy evvel azért jár aprócska felelősség is. Bár magunknak főzök itthon – és néha barátoknak is persze – de a máshonnan is érkező pozitív visszajelzések szerint nem csinálom rosszul. Mostantól viszont kellő komolysággal véve – na ezt nem tudom, mennyi fog tőlem telni 🙂 bocsi – illik majd előadnom a mondandóm. De azért megváltozni nem fogok. Maradok ez a buggyant nőszemély, aki vagyok. 🙂

 

Ma bejött annak a barátomnak-kollégámnak az apukája, akinél össze szoktunk jönni újabban egy jó kis, vagy inkább nagy tál étel mellett. Meglátott és azt mondta, hogy: – Húúú, amit a múltkor főztél, az nagyon finom volt! Na én meg néztem, hogy vajon melyik alkalomra gondolt? De máris bekattant, hogy a gyöngyhagymás-paradicsomos ragura, amit a wokban adtam elő. Ettől persze úgy vigyorogtam, mint a vadalma és virultam egész nap! 🙂 Neki is köszönöm, mert ezek azok a pillanatok, amiket meg kell tartanunk magunkban, amik erőt adnak, hitet és bátorítást. Még egyszer köszönöm!  

2 Comments

 1. egli

  Kedves Bodzácska!

  Bizony hogy úgy szeretném, hogy maradj olyan, amilyen szeretnél. Kecsegém ajánlott, s mivel nagyon is tetszik az, amit csinálsz – és persze: ahogy! -, eszeltük ki az oly becses titulust. Vedd úgy, hogy kiérdemelted, s én tartom megtisztelésnek, ha időnként összeállítasz nekünk egy-egy menüsort az ebédhezvagy vacsorához, amely egy linkkel idemutathatna a leíráshoz. Ez lehetne magyar ízekkel teli vagy más népek konyhájából, húsos vagy vega-összeállítás, mutatós, tartalmas egytálétel, vagy többfogásos, rád bizzuk.
  S mindenekelőtt köszönjük, hogy vagy:)
  egli:)
  (nagyon tetszik nagymamid receptkönyve!)

  Reply
 2. BodzaBlog

  Ígérem, hogy szem előtt tartom e teendőket a jövőben 🙂
  A könyv pedig a sosem ismert dédmamámé és bizony még szándékozom belőle csipegetni a jövőben 🙂

  Reply

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük