Rukola

Tegnap amikor vásárolni voltunk, végre elhatároztam magam és vettünk egy doboz rukolát. Bármilyen hihetetlen, eddig még sosem ettem rukolasalátát és már nagyon-nagyon gyanakodtam, mert Apa is célozgatott rá, hogy az milyen finom. Hogy mennyire más, mint a sima ,,füvek''. Füvek ugyebár részéről minden, ami zöld színű, de van ami még ezen felül is ebbe a kategóriába sorolódik. Szóval eddig így éltem, hogy nem ettem még rukolát. Bezzeg most… amikor ma kibontottam, leöblítettem és megkóstoltam…. mmmm… csak úgy magában, ahogy van. Fantasztikus íze van! Ha van még valaki, aki nem kóstolta, nehogy tétovázzon!

Hallottam már azt is, hogy az elit körökben már megy ki a divatból, de ez cseppet sem izgat. Nem a trend, hanem az íze a lényeg. Egyszerűen elvesztem… és csak nyammogtam a zöld leveleket.

Ma Eszter-csirkét csináltunk – Apa is jelentősen besegített – és már akkor tudtam, hogy nem fogok én holmi fokhagymás rizst enni mellé! Frászt Csakis rukolát és paradicsomot. Nem kell más. Megágyaztam neki a rukolával és kész.

Eszter-csirke rukolával

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük