Re-produkció

Igazándiból ez egy afféle reprodukció akart lenni. De a végén egész más lett, mégis meglepően finom. Részemről megint köret nélkül, csak a salátával ettem, de Apára gondolva, főztem neki mellé rizst, amúgy a'la nature, csak sóval ízesítve. (Zárójelben mondom, hogy ha nem lenne itthon ennyiszer rizs, akkor talán jobban kedvelném. De lassan úgy érzem, telitődök vele és már ránézni sem esik jól. Merthogy alapjában én nem vagyok egy vágottszemű rizsimádó figura :))) Ellenben a párom : gyanakszom, hogy a tetkója sem véletlen lett az ami 🙂 Éljen Buddha, a bölcs és igazságos, csak tartsa ott azt a sok rizst keleten 😉 )

Pulykasteak grillezett barackkal

Hozzávalók: 80 dkg pulykamell szeletelve, 4-5 felezett őszibarack (befőttből is nagyon szuper), fél fej jégsali, 1 csokor petruska, só, bors.

Elkészítése: A husikat sózzuk, enyhén borsozzuk és fólia alatt finoman kiveregetjük. Kevés olíván megsütjük, de nem szárítjuk ki. Én picit meglocsolgattam a barackbefőtt levével, így a cukor szépen rákaramellizálódott. Közben a salátát összetépkedtem, a petrezselymet csak nagyjából vágtam meg és rászórtam. A husit lecsepegtettem egy tányéron és a pecsenyeléhez kompótlevet téve, sózva, borsozva készült a salátaöntet. Nagyon finom lett 😉 Amikor a husik megsültek, a barackokat is szépen megpirongattam, és már tálaltam is.

pulykasteak grillezett őszibarackkal

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.