Hivatalos avató

Jó kis hétvége a mostani. Apácska nemrég jött haza, egész hétvégén a srácokkal volt. Én meg tagnap déltől Márti barátnőmmel.

Elmentem ére, aztán vásároltunk macskaeledelt, fagyiztunk, aztán hazajöttünk. Itthon pizzát sütöttünk és már sajnálom, hogy nem fotóztam le őket, mert szinte megszólaltak. 🙂 Később dinnyét ettünk, még később pedig megcsináltuk a nyársakat és feldobtuk a grillre.

Nem is voltunk igazán éhesek, mégis jól esett este a sok grillezett zöldség és a sült hús. A legjobban talán a gomba ízlett, de a padlozsán is nagyon fincsi lett.  Fincsi lett a saslik, amire egyrészt fokhagymás pácolt csirkemell, másrészt grapefruitlébe, olívába és sóba pácolt pulykamell szeletkéket tűztünk. Közé gombát, vastaghúsú paprikát, tejbe áztatott csirkemájat és friss majorannát tűztünk. Mellette cukkinikarikákat, padlizsánt és paradicsomot sütöttünk. Isteni ízorgia volt 🙂 

Szóval hivatalosan is felavatódott az asztali grill és újfent megállapítottam, hogy jó sokat fogjuk használni 😉

 

 grill saslikkal és zöldségekkel

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.